Cateva informatii despre Hostel Palace

Home  >>  Blog  >>  Cateva informatii despre Hostel Palace

Cateva informatii despre Hostel Palace

   Blog   September 3, 2014  Comments Off

Știm sigur  că sunt persoane  dornice a ne vizita orașul dar nu dispun de posibilități financiare ridicate , sau că, din diferite motive unii oameni trebuie să rămână peste noapte în orașul nostru iar bugetul nu le permite șederea la un hotel de lux. Ei bine, gândul la dumneavoastră, cei aflați într- una din situațiile  descrise mai sus, ne-a determinat să construim o locație care să ofere condiții decente ,chiar rafinate de cazare,  dar la prețuri accesibile și celor cu venituri reduse  sau acelora dintre dumneavoastră care nu doresc să cheltuiască foarte mult pe cazare pentru a avea fonduri generoase pentru a vizita și a se bucura de atracțiile turistice din Iași.

Astfel, dacă sunteți  în căutarea unui loc de cazare ieftin  în Iași, iar pretențiile dumneavoastră  sunt totuși destul de ridicate , noi vă punem la dispoziție locația Hostel Palace și vă asigurăm că nu veți regreta  nicicum alegerea făcută.  Vă punem la dispoziție, la prețuri accesibile de cazare , 10 camere cu câte trei paturi , camerele fiind spațioase, bine luminate, dotate cu mobilier modern și internet wireless, fiecare cameră având  televizor .  Avem amenajat un loc pentru grătar iar pentru cei care ne vor deveni  oaspeți fideli avem și discounturi.

Prin amplasarea imobilului într-o zonă centrală  dar totuși liniștită se oferă posibilitatea unei ușoare deplasări în diferite puncte împortante din oraș fie pentru a vă bucura de atracțiile turistice din Iași , fie pentru rezolvarea diferitelor situații ce impun prezența dumneavoastră în orașul nostru.

Dacă veți alege să ne fiți oaspeți veți beneficia de transport gratuit la sosire cu Taxi RVR iar dacă veți fi mulțumiți _-și noi suntem sigur că așa va fi- și vor exista reveniri  veți beneficia de discount de 10 % la cazările ulterioare. Veți constata și singuri că la noi oaspetele este tratat cu amabilitate, politețe și promptitudine și că la noi găsiți cazare ieftină și condiții avantajoase.

Majoritatea celor ce au ales să ne fie oaspeți pentru o seară sau chiar mai multe , nu au regretat alegerea făcută și, la plecare s-au declarat pe deplin mulțumiți de prețurile accesibile de cazare  și de tot ceea ce au primit odată cazați la noi. Personalul amabil, decent, discret și calificat a fost mereu la dispoziția oaspeților, asigurându-le un climat cât mai plăcut. Dintre cei care ne-au trecut pragul până acum , nu au existat persoane care să se declare nemulțumite de felul în care au fost tratați pe perioada șederii la Hostel Palace .

Cu speranța că ,în eventualitatea în care sunteți în tranzit prin Iași sau sunteți turist, veți profita de oferta  prețurilor accesibile de cazare  ale  unității  noastre  și ne veți fi cât mai curând oaspete pentru a vă putea convinge de adevărul celor scrise mai sus.

Vă așteptăm și vă garantăm o ședere plăcută și  amintiri frumoase la care vor contribui deopotrivă cazarea la noi cât și atracțiile turistice din Iași. Oricât de grăbiți ați fi nu cred că veți putea rata o vizită la Palas Mall, o plimbare în Gradina Botanică, momente de reculegere la una dintre numeroasele mănăstiri din oraș sau  măcar o vizită la unul dintre minunatele muzee .

Alegerea vă aparține dar oferta noastră  tentantă este irezistibilă.

Vă așteptăm să ne cunoaștem !

Comentariile sunt inchise.