Ce puteti vizita in Iasi

Home  >>  Blog  >>  Ce puteti vizita in Iasi

Ce puteti vizita in Iasi

   Blog   September 3, 2014  Comments Off

Obiective  turistice

” A călători este pentru cei tineri o parte a educației  iar pentru cei  vârstnici, o parte a experienței. ”

Fie că aveți diverse afaceri care necesită prezența dumneavoastră în Iași, fie că sunteți în concediu, într-o mică vacanță sau doar în trecere, orașul celor șapte coline fascinează prin grandoarea construcțiilor, prin arcul peste timp datorat istoriei care stă să erupă la o trecere în revistă a muzeelor și chiar a monumentelor ce stau mărturie peste ani; orașul seduce și  prin încadrarea modernului în peisajul urban încărcat de istorie .

Printre obiectivele turistice din Iași care nu trebuie ratate nicicum, vă recomandăm Palatul Culturii care, chiar privit din exterior uimește prin grandoarea construcției . Deasemeni, nu trebuie ratat un periplu al mănăstirilor ce oferă o reală modalitate de reculegere și de obținere a liniștii sufletești. Dacă dispuneți de timp și vizita dumneavoastră este în timpul stagiunii teatrale, vă sfătuim prietenește să nu ratați  participarea la un spectacol la Teatrul Național ” Vasile  Alecsandri ”- considerat unul dintre punctele tari ale turismului ieșean. O plimbare pe pasajul pietonal al Bulevardului Ștefan cel Mare vă poate purta deasemeni printre locuri și clădiri ce constituie atracții turistice în Iași finalul plimbării putând  fi în Piața Unirii, locul  străjuit de statuia Domnitorului Al. I. Cuzași de amintirea celor ce au dansat aici prima dată Hora Unirii.

Nu cred să existe vizitator al orașului care să nu-și fi plimbat pașii prin Copoul străjuit de amintirea prieteniei dintre poetul Mihai Eminescu  și scriitorul Ion Creangă. Pe oricare dintre cele șapte coline ale orașului, veți găsi adevărate comori care povestesc generațiilor actuale despre măreția, lupta și rezistența din timpuri străvechi. Este felul strămoșilor de a vorbi urmașilor și este datoria noastră de a ne afla istoria neamului și a o transmite generațiilor următoare.

Dacă vă hotărâți să fiți vizitator al frumosului nostru oraș, vă garantăm că veți fi uimiți de tot ceea ce vă oferă  turismul ieșean și deasemeni, de ospitalitatea noastră, a ieșenilor și în special a personalului calificat, discret, prompt și amabil ce vă va întâmpina la Hostel Palace de veți binevoi a ne trece pragul. La noi veți avea,  la prețuri accesibile de cazare , condiții mai mult decât decente menite să vă facă șederea cât mai plăcută. Dispunem de 10 camere a câte 3 paturi iar confortul , curățenia , mobilierul modern și dotările vor fi cu siguranță pe placul dumneavoastră.

Dar, să continuăm cu expunerea atracțiilor  turistice din Iași pentru avă convinge  că orașul nostru oferă o gamă variată de posibilități de petrecere a timpului liber și că, de va fi să ajungeți în Iași veți pleca mai bogați în frumoase amintiri. Grădina Botanică este un loc minunat în care puteți petrece câteva ore de relaxare , înconjurați  fiind de peisaje deosebite și o atmosferă feerică. Aici vă puteți refugia și într-o zi ploioasă chiar, gazdă primitoare putându-vă fi Serele- atât cele noi cât și cele vechi.

După ce vă veți fi desfătat privirile și sufletul cu admirarea și vizitarea obiectivelor  turistice din Iași , vă puteți distra la o terasă , un restaurant ,ori în cadrul Complexului Palas Mall, unde cu siguranță veți găsi modalități de relaxare și veți putea încerca bunătățile oferite de diferitele localuri. Dacă ajungeți la Iullius Mall , puteți viziona un film 3D și deasemeni puteți servi masa.

Dacă sunteți prea obosit pentru a mai mânca în oraș după o zi încărcată, vă puteți retrage la  Hostel  Palace  unde aveți posibilitatea servirii unui barbeque și petrecerea unei seri deosebite în compania altor persoane cazate  la aceeași locație.

Deși este situat central Hostel  Palace  vă garantează liniște, discreție și odihnă .

Vă așteptăm , cu drag !

Comentariile sunt inchise.